Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • aardappelen, schijfjes 286.0 g
  • sperziebonen, gebroken 150.0 g

Marineren

Bakken

  • vetstof 25.0 ml
  • verse tonijnfilet 1.0 kg

Dresseren

  • rode ui
  • kappertjes
  • peterselie
  • verse tonijnfilet
  • eikenbladsla 200.0 g
  • sla lollo biondo 300.0 g
  • friseesla 300.0 g
  • radicchio 100.0 g
  • ansjovisfilets 20.0 g
  • zwarte olijven 100.0 g
  • eieren 250.0 g
  • tomaten 250.0 g

...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Aardappelen en boontjes blancheren
  2. Marineren

    Alles 15 minuten laten marineren
  3. Bakken

    De tonijn bakken
  4. Dresseren

    Alles mooi dresseren op bord
  5. Afwerken

    Besprenken met de Hellmann's Vinaigrette Basil
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu