Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
  • water 300.0 ml
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • maiskorrels 50.0 g
  • gemalen kaas 50.0 g
  • geraspte aardappel 100.0 g
  • gekookt spek, in reepjes 100.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verleng TSG met water, SOLO en PHASE plus tot een homogene massa. -Meng er de Peperpuree, gekookt spek, geraspte aardappelen en maïskorrels en gemalen kaas onder. -Plaats het geheel 1 uur in de koeling. (spuit makkelijker) -Verdeel in vormpjes met een spuitzak en bak in een tot 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu