Menu

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150 g
  • water 300 ml
  • Solo Professional Culinair 100 ml
  • vetstof 40 ml
  • 15 Punten
    Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree is aan je winkelwagen toegevoegd.
    Dit product is niet beschikbaar.
    Dit product is niet beschikbaar.
    Prijsindicatie (excl. BTW)
  • maiskorrels 50 g
  • gemalen kaas 50 g
  • geraspte aardappel 100 g
  • gekookt spek, in reepjes 100 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verleng TSG met water, SOLO en PHASE plus tot een homogene massa. -Meng er de Peperpuree, gekookt spek, geraspte aardappelen en maïskorrels en gemalen kaas onder. -Plaats het geheel 1 uur in de koeling. (spuit makkelijker) -Verdeel in vormpjes met een spuitzak en bak in een tot 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu