Ingrediënten
Mousseline van gerookte aardappelen en gepocheerd ei
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Saus
Gepocheerd ei
Afwerking
Ingrediënt naam
Bereiding
-
boter 50.0 g
-
karnemelk 1.5 dl
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 0.1 dl
-
aardappelpuree 250.0 g
Saus
-
sherryazijn 1.0 el
-
water 2.0 el
-
peper
-
zout
-
boter 150.0 g
Gepocheerd ei
-
eieren 4.0 st
Afwerking
-
hoorn van overvloed 100.0 g
-
vetstof
-
spinaziescheuten, jonge 16.0 st
-
gebakken uien 1.0 el