Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Saus

  • sherryazijn 1.0 el
  • water 2.0 el
  • peper
  • zout
  • boter 150.0 g

Gepocheerd ei

  • eieren 4.0 st

Afwerking

  • hoorn van overvloed 100.0 g
  • vetstof
  • spinaziescheuten, jonge 16.0 st
  • gebakken uien 1.0 el

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Smelt de boter in de melk met room. Voeg het mengsel al roerend toe aan de warme aardappelpuree. Giet de puree in de Thermomix® en mix tot een vrij lopende substantie. Voeg desgewenst wat melk toe. Kruid op het laatste moment af met Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke. Mix het geheel. Giet de puree in een espumafles met twee gaspatronen. Schud de fles en houd warm au bain-marie op 70°C.
  2. Saus

    Voor de saus: kook de azijn met het water en meng de boter hieronder met een staafmixer. Kruid indien nodig bij.
  3. Gepocheerd ei

    Pocheer de eieren gedurende 1 uur au bain-marie op 62°C
  4. Afwerking

    Werk af met hoorn van overvloed gesmoord in Phase Plus ,jonge spinaziescheuten en gebakken uien.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu