Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • venkel 200.0 g
  • bleekselder 200.0 g
  • Tomatensoorten 3.0 kg
  • lavas 10.0 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L 2.0 dl

Opmaak

  • basilicum 2.0 st

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de venkel en de bleekselderij schoon en snijd deze dun op de mandoline.
    • Zet de gesneden venkel en bleekselderij op ijswater.
    • Maak de tomaten schoon en snijd ze naar eigen inzicht in stukken.
    • Snijd de lavas ragfijn en vermeng deze met de basil vinaigrette.
  2. Opmaak

    • Verdeel de gesneden tomaten over de disposable bowls.
    • Leg de knapperige venkel en bleekselderij erbij en garneer salade met wat basilicum blaadjes.
    • Verpak de vinaigrette apart in disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu