Ingrediënten
Gebakken sliptong met puree van jonge prei en tuinkruiden, mosterdsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-poisson-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 100.0 g
-
Sliptongfilet 1.5 kg
-
water, voor de puree 1.0 l
-
Jonge prei, fijngesneden en gestoofd 1.2 kg
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 150.0 g
-
Nootmuskaat, gemalen 4.0 g
-
Water, voor de saus 500.0 ml
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
graanmosterd 55.0 g
-
Maizena Express Blanke Sausbinder 20.0 g