Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


België

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Meng de Vinaigrette Sjalot Rode Ui, de Sambal Oelek, de Knoflookpuree, de 3 Peperspurees, de Gemberpuree en de Geconcentreerde Kippenbouillon tot een homogene massa. Meng de kippenvleugels met de bekomen saus. Gaar deze vacuüm op 80°C gedurende 45 min. ( kan ook in een afgedekte gastronormplaat in de oven gegaard worden). Koel deze hierna snel terug af. Breng voor de witte kool de griessuiker en de sushi-azijn aan de kook. Voeg de witte kool toe en laat afkoelen in de jus. Grill de kippenvleugels. Werk af met de Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met Tabasco®. Bestrooi met wat platte peterselie en wat groene piment. Garneer met de limoen partjes. Serveer er de gemarineerde witte kool bij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu