Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Couscous

  • vetstof 10.0 ml
  • water 500.0 ml
  • couscous 500.0 g

Vinaigrette


...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C

    Meng de kikkererwten samen met de courgette en de wortelstukken.

    Kruid de groenten met de Knorr professional specerijenpuree paprika, de Knorr professional specerijenpuree knoflook, de Knorr professional geconcentreerde bouillon groenten en de Phase plus.

    Plaats deze mengeling in de oven gedurende 30 minuten.

  2. Couscous

    Kook ondertussen het water met de phase plus.

    Eens het kookpunt bereikt voeg je de couscous toe neem je deze van het vuur, laat nu enkele minuten wellen.

    De couscous goed losroeren en bij de groenten mengen die uit de oven komen, koel nu snel terug.

  3. Vinaigrette

    Maak ondertussen de vinaigrette, meng de Knorr collezione Italiana tomatino samen met de Hellmanns shallot red onion vinaigrette en de Knorr professional geconcentreerde bouillon groenten.

    Verdeel de bekomen vinaigrette over de afgekoelde salade.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu