Ingrediënten
Bospaddenstoelensoep met gerookte eendenborstfilet en winterse kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bospaddenstoelensoep
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/soepen---soepverrijkers/8717163956083NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
Ingrediënt naam
Bospaddenstoelensoep
-
vetstof 10.0 ml
-
Boschampignons 400.0 g
-
parures van champignons 100.0 g
-
ui in fijne ringen 125.0 g
-
water 2.5 l
-
Solo Professional Culinair 300.0 ml