Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Deze salade van geroosterde bloemkool is een echte verrassing voor de smaakpapillen. De frisse yoghurtdressing contrasteert mooi met de specerijenpuree Curry.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de oven op 200 graden Meng de bloemkoolstukken samen met de Knorr Professional Specerijenpuree Curry en de olijfolie. Rooster gedurende 15 à 20 minuten op 200 °C. Koel snel terug. Rooster de tortillawraps gedurende 3 minuten op 200°C. Kruimel de tortillawraps onder de geroosterde bloemkool. Meng hieronder de bladspinazie. Meng de Hellmanns Yoghurtdressing samen met de Knorr Primerba Dille.. Verdeel de dressing over de verkregen salade.

    TIP: Voeg gerust wat meer Hellmann’s Dressing Yoghurt toe. De citroentoets zorgt voor extra frisheid.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu