Moedermodel
Sauzen zijn voor chefs de grote kans om zich te onderscheiden. De kennis, kunde en smaak die hier inzit, kunnen uw gasten thuis nooit nabootsen. De klassieke basis onder alle sauzen is het model van Escoffier. Een klassieker voor iedere foodprofessional. Niet voor niets is dit model al ruim honderd jaar niet meer verbeterd. Met de vijf moedersauzen en hun afleidingen verrassen en verwennen professionele keukens hun gasten altijd weer. Wij presenteren alle grote sauzen, afleidingen, toepassingen én professionele alternatieven voor een flexibele en betrouwbare basis in één overzicht.
Ontvang 'Saus: de basis'
De vijf grote basissauzen van Auguste Escoffier vormen de basis van de sauzen uit de klassieke keuken. De sauzen zelf komen in hun basisvorm niet vaak op tafel, maar alle sauzen die ervan zijn afgeleid wel. Maar welke sauzen en afleidingen waren er ook alweer? Hoe kun je werken met een goede basis en toch een persoonlijke touch meegeven aan je sauzen en keuken?