Menu
Punten

Ontdek 4 recepten gecreëerd door je onze partner-sterrenchefs Yves Mattagne en Wout Bru. Zet de puntjes op de i van je eindejaarsmenu! 

We beginnen sterk met de gerechten van Wout Bru ...

“Deze  Knorr Professional Liquid Concentrate Kip geeft een fantastisch diepe smaak aan je bereidingen. Een must-cook!”

“Deze Knorr Professional Liquid Concentrate Kip geeft een fantastisch diepe smaak aan je bereidingen. Een must-cook!”

Wout Bru
"Le Grand Verre" restaurant

Haasflilet met Harlekijnsaus

03:52

Vol-au-vent met truffel

02:53

... En eindigen in stijl met de lekkernijen van Yves Mattagne !

"Knorr Professional Authentic Kalfsfond is een meesterlijke zet als basis voor gluten en lactosevrije gerechten."

"Knorr Professional Authentic Kalfsfond is een meesterlijke zet als basis voor gluten en lactosevrije gerechten."

Yves Mattagne
"La Villa Lorraine" restaurant

Dumpling met kreeft

03:24

Filet pur van kalfsfilet

02:56

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu