Ingrediënten
Filet pur van kalfsfilet met knolselderravioli en champignonsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voor de kalf
Maak knolselderschijfjes (voor 40 stuks):
Maak de seldercrème 'au beurre noisette':
Bereid de selderravioli:
Kroketten van kalfszwezeriken (10 stuks)
Maak de saus:
Ingrediënt naam
Voor de kalf
-
Kalfsfilet 1.5 kg
-
boter 20.0 g
-
peper en zout
Maak knolselderschijfjes (voor 40 stuks):
-
knolselder 1.0 st
-
bloem 600.0 g
-
zout 300.0 g
-
water 10.0 cl
-
boter
Maak de seldercrème 'au beurre noisette':
-
knolselder 1.0 kg
-
room 100.0 ml
-
noisette boter 100.0 g
-
peper en zout
Bereid de selderravioli:
-
knolselder 1.0 st
Kroketten van kalfszwezeriken (10 stuks)
-
boter 40.0 g
-
bloem 40.0 g
-
halfvolle melk 50.0 cl
-
schijfjes zwarte truffel 40.0 g
-
kalfszwezeriken 150.0 g
-
eieren 1.0 st
-
bloem 250.0 g
-
paneermeel 250.0 g
-
vetstof
-
Zwarte actieve kool 15.0 g
-
Nootmuskaat, gemalen
Maak de saus:
-
boter 15.0 g
-
sjalotten fijngesneden 100.0 g
-
parijse champignons 50.0 g
-
Zwarte peper, gemalen 5.0 g
-
vierkruidenpoeder 10.0 g
-
droge sherry 180.0 ml
-
Xeresazijn 150.0 g
-
rijstazijn 20.0 g