Ingrediënten
Zeeduivel met linzen, gebakken asperges en pittige hollandaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zeeduivel
Saus
Garnituur
Vadouvan vinaigrette
Asperges
Opmaak
Ingrediënt naam
Zeeduivel
-
vetstof
-
vadouvankruiden 10.0 g
-
zout
-
peper
-
zeeduivel 800.0 g
Saus
-
thaise currypasta 8.0 g
Garnituur
-
beluga linzen 150.0 g
-
gele wortel 40.0 g
-
Wortels 40.0 g
Vadouvan vinaigrette
-
vadouvankruiden 2.0 g
-
sinaasappelsap, vers 5.0 dl
Asperges
-
groene asperges
-
serranoham
Opmaak
-
oost-indische kers 1.0 Pack
-
waterkers 11.0 g