Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zeeduivel

  • vetstof
  • vadouvankruiden 10.0 g
  • zout
  • peper
  • zeeduivel 800.0 g

Saus

Garnituur

  • beluga linzen 150.0 g
  • gele wortel 40.0 g
  • Wortels 40.0 g

Vadouvan vinaigrette

Asperges

  • groene asperges
  • serranoham

Opmaak

  • oost-indische kers 1.0 Pack
  • waterkers 11.0 g

Een klassieke combinatie van zeeduivel en spek in nieuw jasje

...

Bereiding

  1. Zeeduivel

    Kruid de zeeduivelfilet met zout, peper en de vadouvan.
    Bak de zeeduivelfilet op matig vuur tot de juiste gaarheid is bereikt.
    Snijd de zeeduivel in mooie mootjes.
  2. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de curry pasta toe.
    Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Garnituur

    Kook de linzen in water gaar.
    Snijd de wortels in fijne brunoise en voeg dit aan de linzen toe.
    Giet de linzen af en voeg wat van de vinaigrette toe
  4. Vadouvan vinaigrette

    Mix alles onder mekaar
  5. Asperges

    Blancheer de asperges kort in water met wat zout.
    Rol de asperges in de ham en bak ze kort in wat Phase
  6. Opmaak

    Verdeel de linzen samen zeeduivelmootjes en de gebakken asperges over de borden.
    Garneer met Oost Indische kers en de waterkers en maak af met de pittige Hollandaise
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu