Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • verse witte asperges, in stukjes gesneden, gekookt 1.5 kg
  • verse groene asperges, in stukjes gesneden, gekookt 0.5 kg
  • peultjes 200.0 g
  • doperwten 150.0 g
  • molsla 1.0 bs
  • waterkers 2.0 bs

Opmaak

  • lente-uitjes in ringen 1.0 bs
  • Hellmann's klassiek 200.0 ml

Deze vegetarische salade kan natuurlijk ook met dungesneden lamsham of een gegrild zalmmootje geserveerd worden.

...

Bereiding

  1. Salade

    Kook de asperges, de peultjes en de erwtjes beetgaar. Spoel ze koud, laat ze goed uitlekken en vermeng ze. Was en droog de krulsla en de waterkers.
  2. Opmaak

    Garneer met lente-ui. Serveer de dressing apart of vermeng deze met de gemengde salade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu