Menu
Punten

Ingrediënten

+

Snoekbaars

  • snoekbaars 941.0 g
  • vetstof
  • peper
  • zout

Pastinaak

  • pastinaak 1.0 kg

Beurre blanc

Gerookte paling


Dit recept is een prachtig voorbeeld van hoe veelzijdig de pastinaak is. Voor de creatie gaan we de pastinaken roosteren, frituren en pureren.

...

Bereiding

  1. Snoekbaars

    Kruid de snoekbaarsfilet met zout en peper en bak deze in de Phase
  2. Pastinaak

    Schil de pastinaken en rooster een gedeelte ervan in de oven.
    Snijd een gedeelte in dunne plakken en frituur deze krokant.
    En maak van de rest een gladde puree
  3. Beurre blanc

    Breng de witte wijn samen met de fijngesneden sjalotjes aan de kook.
    Voeg de room toe en reduceer het geheel tot 2 dl.
    Monteer met blokjes koude boter en breng op smaak met de visbouillon
  4. Gerookte paling

    Meng de paling met de bieslook en de citrus vinaigrette
  5. Opmaak

    Leg de snoekbaars op het bord en spuit de pastinaakpuree erbij.
    Verdeel de oven geroosterde en de krokante pastinaak erbij.
    Maak af met de paling en de beurre blanc.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu