Menu
Punten

Ingrediënten

+

Momo

  • 00-bloem 100.0 g
  • water 2.0 dl
  • boerenkool 1.0 st
  • olijfolie
  • ricotta 250.0 g
  • sjalot 2.22 st
  • uipoeder 1.0 st
  • boter
  • zout
  • peper

Saus

  • truffeljus 5.0 ml
  • verse butternut 0.25 st
  • uipoeder
  • wit van prei 1.0 st
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1 L 1.0 l
  • room 40% vetgehalte 1.0 dl

Sint-jakobsvruchten

  • sint-jakobsvruchten 8.0 st
  • bloedzuring 1.0 Pack

...

Bereiding

  1. Momo

    Vermeng en kneed de bloem en het water tot een homogeen deeg. Blancheer de boerenkool. Stoof de sjalotten aan in olijfolie. Voeg de boerenkool toe en stoof deze mee. Voeg de ricotta toe. Kruid af met peper en zout. Rol het deeg uit en steek het uit met ringen. Leg de vulling van boerenkool met ricotta op de deegplakjes en vouw ze dicht. Stoom de momo 15 minuten.
  2. Saus

    Stoof voor de saus de ui en prei aan in boter. Voeg de pompoen toe, bevochtig met gevogeltefond, kook zachtjes gaar en blender fijn. Werk de saus af met room, truffeljus, peper en zout.
  3. Sint-jakobsvruchten

    Haal de sint-jakobsvruchten uit de schelp en droog ze goed. Bak ze kort aan in olijfolie. Kruid af met peper en zout. Dresseer ze op het bord met saus, butternutpompoen, pompoenpitten en bloedzuring.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu