Ingrediënten
Sint-jakobsvrucht, momo, boerenkool, ricotta, butternut
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Momo
Saus
Sint-jakobsvruchten
Ingrediënt naam
Momo
-
00-bloem 100.0 g
-
water 2.0 dl
-
boerenkool 1.0 st
-
olijfolie
-
ricotta 250.0 g
-
sjalot 2.22 st
-
uipoeder 1.0 st
-
boter
-
zout
-
peper
Saus
-
truffeljus 5.0 ml
-
verse butternut 0.25 st
-
uipoeder
-
wit van prei 1.0 st
-
Knorr Professional Gevogeltefond 1 L 1.0 l
-
room 40% vetgehalte 1.0 dl
Sint-jakobsvruchten
-
sint-jakobsvruchten 8.0 st
-
bloedzuring 1.0 Pack