Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Afwerking

  • puree van in melk gekookte peterseliewortels 200.0 g
  • gebakken uien
  • spinaziescheuten, jonge
  • aardappelchips Vitelotte

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Fruit de sjalotsnippers glazig in Phase with Natural Butter Flavour. Laat karamelliseren met de suiker. Blus af met de azijn. Mix het mengsel of zet het als dusdanig apart.

    Fruit de ajuinsnippers in wat olijfolie tot ze mooi glazig zijn.

    Bereid een lichte gevogeltebouillon (200 ml) van Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon en Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon.

    Bevochtig de ajuinsnippers met de bouillon. Breng zachtjes aan de kook en laat 30 min. trekken. Voeg tot slot de Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami toe. Mix de saus en haal door een zeef.

    Bak de sint-jakobsschelpen kort aan in Phase with Natural Butter Flavour zodat ze binnenin nog rauw zijn.

    Dresseer de sint-jakobsschelpen met de bouillon in een kom of in een diep bord.

  2. Afwerking

    Serveer met de puree van in melk gekookte peterseliewortel. Werk af met de aardappelchips, de jonge spinaziescheuten en de gebakken uien.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu