Menu
Punten

Ingrediënten

+

Geroosterde rode bieten

  • rode bieten 8.0 st

Freekehsalade

Kruidenvinaigrette


...

Bereiding

  1. Geroosterde rode bieten

    • Verwarm de oven voor op 180°C
    • Verpak de rode bieten in aluminiumfolie en plaats ze gedurende 2 uur in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn
  2. Freekehsalade

    • Breng water aan de kook samen met de Kippenbouillon en bereid de freekeh in 20 à 25 minuten tot hij gaar is. Laat uitlekken en houd opzij
    • Pel de bladeren van het roodlof en halveer ze in de lengte
    • Schil de pompelmoezen en snijd in partjes
  3. Kruidenvinaigrette

    • Houd wat munt- en korianderblaadjes opzij voor de garnering
    • Hak de rest van de kruiden fijn en meng ze in de vinaigrette samen met de Mierikswortel
  4. Voor het opdienen

    • Schil de rode bieten en snijd ze in partjes
    • Meng de vinaigrette door de freekeh en schud door elkaar samen met het roodlof, de pompelmoespartjes en de bieten
    • Verdeel over de borden en leg er kip bovenop
    • Werk af met koriander en munt
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu