Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Hamwafeltjes


Je leest het goed: hartige wafeltjes met Ganda-ham. Serveer ze met een fluweelzachte soep boordevol witloof, prei en selder. Een klassieker uit de keuken van vroeger met een moderne afwerking.  

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng het water aan de kook met de Knorr Professional Groentebouillon Poeder en voeg het witloof, wit van prei en selder toe.
    • Laat koken tot de groenten gaar zijn en mix de soep fijn.
    • Breng opnieuw aan de kook en voeg al roerend de Knorr Belgische Witloofsoep toe, laat 5 min. sudderen.
    • Werk de soep af met de vetstof en de Knorr Primerba Tijm.  
  2. Hamwafeltjes

    • Vermeng voor de hamwafeltjes het water, kookroom en de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins tot een homogene massa.
    • Meng er de Ganda-hamsnippers en de Parmezaanse kaas onder.
    • Maak met dit deeg wafeltjes in een wafelijzer en serveer bij de soep.
    TIP: Voor de liefhebbers: witloofsoep gaat ook heel goed samen met blauwe kaas.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu