Ingrediënten
Rode bietensoep met koolrabi en appel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_5kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-potage-de-légumes-oubliés-10l-6-x-11-kg/8717163956069NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 2.0 l
-
gekookte rode bieten 375.0 g
-
koolrabi, in stukken 125.0 g
-
Jonagold, in stukken 150.0 g
-
rode ui gesneden 150.0 g
-
room 200.0 ml
-
zure room 150.0 g