Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

Opmaak

  • koriander 3.0 tk
  • sesamzaad, geroosterd 5.0 g
  • zoete chilisaus 25.0 g
  • sojasaus 10.0 g

Sushi

  • shusi rijst 300.0 g
  • rijstazijn 50.0 ml
  • zalmfilet 400.0 g
  • Daikon cress 0.25 pot
  • zalmforeleitjes 40.0 g
  • Hellmann's Vinaigrette Sesam Soy, depot 0.5 dl
  • shisso purper 25.0 pot

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de bouillon toe.
  2. Garnituur

    Kook de mie beetgaar in water met wat zout. Maak de taugé schoon en snijd de lente-uitjes in julienne.
  3. Opmaak

    Verdeel de mie samen met de taugé over de kommen. Giet de soep erop en maak af met wat lente-ui julienne, koriander en sesamzaadjes. Serveer met wat sweet chili en sojasaus.
  4. Sushi

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen. Beleg een cakeblik met een velletje slagersfolie. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg deze dakpansgewijs in het cakeblik. Verdeel hierop de afgekoelde rijst en druk de rijst stevig aan. Los de sushi en snijd deze in mooie porties. Serveer de sushi met wat zalmforeleitjes, cress en sesam soja vinaigrette.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu