Ingrediënten
Aziatische bouillon met sushi
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Soep
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/soepen---soepverrijkers/4000400359087NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Garnituur
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aziatische-keuken/5411100667980NL.png)
Opmaak
Sushi
Ingrediënt naam
Soep
-
water 2.0 l
-
citroengras 1.0 st
Garnituur
-
taugé 120.0 g
-
lente-ui 3.0 st
-
zout
Opmaak
-
koriander 3.0 tk
-
sesamzaad, geroosterd 5.0 g
-
zoete chilisaus 25.0 g
-
sojasaus 10.0 g
Sushi
-
shusi rijst 300.0 g
-
rijstazijn 50.0 ml
-
zalmfilet 400.0 g
-
Daikon cress 0.25 pot
-
zalmforeleitjes 40.0 g
-
Hellmann's Vinaigrette Sesam Soy, depot 0.5 dl
-
shisso purper 25.0 pot