Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Het beste recept voor een rijkelijke witloofsoep tijdens de feestdagen. Deze romige soep is snel gemaakt voor grote groepen en geschikt voor wie moeite met slikken heeft. De mousse van grijze garnalen vormt de kers op de taart.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Belgische Witloofsoep toe.
    • Breng weer aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken tot de witloofsoep volledig gebonden is.
    • Voeg de grijze garnalen samen met de Solo en de Knorr Primerba Glace van Garnalen samen in een blender en mix tot een homogene mousse.
    • Meng er de bieslook onder en gebruik dat als topping voor op de soep.
    TIP: Serveer de witloofsoep met knapperige croutons, gebakken in olie met look.
    Alternatief: Blus de soep na het koken met witbier. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu