Menu
Punten

Ingrediënten

+

paprikacoulis

Ravioli

  • citras 13.0 mg
  • water 50.0 g
  • alginaat 18.0 mg
  • water 1.0 l
  • calcium chloride 5.0 g

Garnituur

  • zongedroogde tomaat 50.0 g
  • zout
  • peper
  • saffraan
  • kappertjes 5.0 g
  • zwarte olijven 10.0 g
  • courgette, in halve ringen 0.25 st
  • rode paprika 1.0 st
  • rode poon 2.0 st

...

Bereiding

  1. paprikacoulis

    Laat alles 10 minuten goed sudderen.Mix met de thermomix.
  2. Ravioli

    Los de citras op in 50 g water. Voeg de alginaat toe en meng het geheel; voeg de paprikacoulis toe. Zet het geheel gedurende vier uur koud weg. Los de calciumchloride op in het koude water en zet dit koud weg. Vul een maatschepje met het paprikamengsel en dompel dit vervolgens in de calciumchlorideoplossing. Laat de paprikabolletjes ongeveer 2 minuten staan, zodat de “ravioli” kan stollen. Dompel de “ravioli” even in koud water en schep ze op lepeltjes.
  3. Garnituur

    Schil de paprika en snijd hem met de courgette, tomaat en de olijven in fijne brunoise. Voeg hier de kappertjes, knoflook, saffraan en wat olijfolie aan toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Snijd derode poonfiletsin 10 kleine stukjes. Kruid de rode poon met zout en peper en bak ze kort in wat olijfolie. Verwarm het groentemengsel en verdeel dit over de mulfilets.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu