Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quiche

  • vetstof 30.0 ml
  • gebakken gerookte spekreepjes 300.0 g
  • Broccoliroosjes, geblancheerde 400.0 g
  • zalm, in blokjes 300.0 g
  • vloeibaar heel ei gepasteuriseerd 400.0 ml
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 400.0 ml
  • peper
  • zout
  • gemalen kaas 100.0 g
  • voorgebakken deegbodems 5.0 st

...

Bereiding

  1. Quiche

    Verhit de Phase en bak hierin de gerookte spekreepjes, koel deze snel terug en vermeng met de broccoliroosjes en de zalm. Vermeng het ei zeer goed met de Solo en kruid eventueel met peper en zout.

    Verdeel de ingrediënten over de quiches en bestrooi met de gemalen kaas.

    Bak de quiche 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C of tot een kern van 75°C. Koel daarna snel terug.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu