Ingrediënten
Noordzeevissoep met oesters, kokkels, mosselen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Garnituur
Ingrediënt naam
Bereiding
-
uipoeder 1.0 st
-
venkel 1.33 st
-
courgette, in halve ringen 1.0 st
-
tomaat 1.0 st
-
tomatenpuree 1.0 tsp
-
olijfolie
-
ricard 1.0 dl
-
droge witte wijn 2.0 dl
-
peper
-
zout
-
piment d’espelette 2.0 tsp
-
bouquet garni
Garnituur
-
venusschelpen 35.0 g
-
verse kokkels 35.0 g
-
mosselen 35.0 g
-
noordzeevis 200.0 g