Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • venusschelpen 35.0 g
  • verse kokkels 35.0 g
  • mosselen 35.0 g
  • noordzeevis 200.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Snijd de groenten grof. Stoof ze aan in olijfolie. Voeg de paprika-, knoflook- en tomatenpuree toe en stoof even mee. Blus met Ricard. Voeg de witte wijn en het bouquet garni en daarna de visfumet en 2 dl schelpdierenjus toe. Breng aan de kook, laat 20 minuten zachtjes pruttelen, blender fijn. Breng de soep op smaak met piment d’espelette, peper en zout
  2. Garnituur

    Noordzeevis naar keuze (bijv. leng, steenbolk, rode poon, etc.) schaal- en schelpdieren (kokkels, mosselen, venusschelpen, krab, etc.) plakjes venkelknol en venkelgroen.De jus dient voor de soep
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu