Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • rode ui
  • bleekselderij, in brede julienne 125.0 g
  • avocado 1.18 st
  • rode paprika 2.0 st
  • tomaat 4.0 st
  • Chorizo 125.0 g
  • honingtomaatjes 15.0 st
  • koriander 15.0 g

Opmaak

  • zwarte peper
  • olijfolie

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Koel de soep zo snel mogelijk terug. Pureer de koude tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender.
  2. Garnituur

    Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s. Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes. Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar. Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo. Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie. Serveer de ijskoude soep met croutons.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu