Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • eieren 10.0 st
  • vetstof
  • bruin brood 10.0 sneden

Opmaak

  • Zwarte peper, gemalen
  • Verse kruiden 30.0 g

Serveer de soep in uitgeholde broodjes met een gebakken kwarteleitje

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes en voeg deze aan de soep toe.
  2. Garnituur

    Bak de eitjes in wat Phase en rooster het brood.
    Pluk de kruiden.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de borden en verdeel het geroosterde brood. Leg daarop het gebakken eitje met de kruiden en maak af met wat zwarte peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu