Ingrediënten
Grote ravioli van ossenstaart en kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Ossenstaart
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Ossenstaart
-
Ossestaart 1.0 kg
-
rode wijn 1.0 l
-
Wortels 200.0 g
-
uipoeder 200.0 g
-
tomatenpuree, dubbel geconcentreerd 60.0 g
-
zwarte peper 5.0 g
Garnituur
-
ravioliblad 300.0 g
-
bosuitjes 200.0 g
-
Knorr Professional Rundsfond 1.0 l
-
basilicum 5.0 g
-
zwarte peper
Opmaak
-
stijve klaverzuring 50.0 g
-
sinaasappel 257.0 g