Menu

Ingrediënten

+

Kropsla

Garnituur

  • rode kerstomaatjes gehalveerd 30 st
  • artisjokken 10 st
  • groene asperges 20 st
  • zwarte olijven, gehalveerd 30 st
  • Breydelham, in blokjes gesneden 300 g
  • snijbonen, fijngesneden 40 g
  • eieren 5 st

Afwerking


Dit gezond voorgerecht smaakt lekker met geroosterd brood of leuk op een feestje met fingerfood!

...

Bereiding

  1. Kropsla

    Snij de kropsla en de komkommer en voeg de Citrus vinaigrette toe.
  2. Garnituur

    Voeg de kerstomaten, artisjokken, groene gegaarde asperges, zwarte olijven, Breydelham, bieslook, en eieren toe.
  3. Afwerking

    Voeg het peper & zout, Yoghurt dressing en de kervel toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu