Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Gazpacho

Garnering

Dressering


Deze gazpacho door Yves Mattagne, heerlijk & fris op een warme zomerdag.

...

Bereiding

  1. Gazpacho

    • Doe alle ingrediënten in een kom, meng goed en laat 24 uur in de koelkast staan.
    • Doe de gemarineerde groenten in een blender en mix goed.
    • Zeef het geheel door een fijne zeef.
    • Meng alles samen en voeg de olijfolie en Xeresazijn toe. 
    • Breng het op smaak met zout en peper. 
    • Plaats de gazpacho in de koelkast.
  2. Garnering

    • Breng al de ingrediënten samen in een kom en meng alles door elkaar.
    • Bewaar op een koele plaats.
  3. Dressering

    • Giet de consommé in kleine, goed gekoelde kommetjes. 
    • Voeg de garnering en enkele Knorr Croutons Natuur toe en werk af met een scheutje basilicum bovenop.
    TIP:
    • Je kan deze amuse van gazpacho opwaarderen door onder de consommé 2 tot 3 eigelen en 25 cl room te mixen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu