Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gazpacho

Garnering

Dressering


Deze gazpacho door Yves Mattagne, heerlijk & fris op een warme zomerdag.

...

Bereiding

  1. Gazpacho

    • Doe alle ingrediënten in een kom, meng goed en laat 24 uur in de koelkast staan.
    • Doe de gemarineerde groenten in een blender en mix goed.
    • Zeef het geheel door een fijne zeef.
    • Meng alles samen en voeg de olijfolie en Xeresazijn toe. 
    • Breng het op smaak met zout en peper. 
    • Plaats de gazpacho in de koelkast.
  2. Garnering

    • Breng al de ingrediënten samen in een kom en meng alles door elkaar.
    • Bewaar op een koele plaats.
  3. Dressering

    • Giet de consommé in kleine, goed gekoelde kommetjes. 
    • Voeg de garnering en enkele Knorr Croutons Natuur toe en werk af met een scheutje basilicum bovenop.
    TIP:
    • Je kan deze amuse van gazpacho opwaarderen door onder de consommé 2 tot 3 eigelen en 25 cl room te mixen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu