Menu
Punten

Ingrediënten

+

Falafal

Garnituur

Afwerking


Dit vegetarisch gerecht combineert frisse smaken tot een lekker luchtig gerecht.

...

Bereiding

  1. Falafal

    Cutter de uitgelekte kikkererwten samen met de curry en de knoflookpuree. Maak de sjalot schoon en snijd deze samen met de koriander en de mint fijn. Meng deze samen met de gelburger door de kikkererwtenpuree. Verdun de massa eventueel iets met water als deze te stevig is. Breng op smaak met zout en peper. Vorm van de kikkererwtenpuree mooie koekjes en bak deze aan beide kanten in wat Phase.

  2. Garnituur

    Snijd de tomaat en de komkommer in grove stukken. Snijd de radijs en de rode ui dun en de ijsbergsla in repen. Pluk de koriander en de mint en snijd de helft fijn. Meng de gesneden kruiden met de yoghurtdressing.
  3. Afwerking

    Verdeel de gesneden groenten over de schaaltjes en maak af met wat vinaigrette. Leg de falafal erbij en garneer met wat takjes koriander en mint. Serveer metMarrokaans brood en yoghurtdressing.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu