Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • langoustinestaarten 4.0 st
  • eekhoorntjesbrood (middelgroot) 4.04 st
  • pijnboompitten 20.0 g
  • vierge notenolie 1.5 el
  • Little gems 1.0 st
  • olijfolie extra vierge 1.0 el
  • balsamico azijn 1.0 tsp
  • zout

Voor de vinaigrette

  • Mosterd 1.0 el
  • schilfers van zwarte truffel 1.0 el
  • sherryazijn 0.5 el
  • druivenpitolie 30.0 cl
  • truffeljus 6.0 cl
  • eigeel 2.0 st

Kruiding langoustines


...

Bereiding

  1. Bereiding

    Snijd het eekhoorntjesbrood in dunne plakjes en schik op koude borden.

    Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en voeg de notenolie toe. Verdeel over de carpaccio.

    Verdeel de little gem-blaadjes in 4 of 8 porties en besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.

  2. Voor de vinaigrette

    Giet de ingrediënten voor de vinaigrette in een mengkom en mix tot het mengsel de textuur van mayonaise aanneemt.
  3. Kruiding langoustines

    Meng de ingrediënten en giet het mengsel fijntjes over de dunne langoustineplakjes
  4. Afwerking

    Schik de little gem-blaadjes, de jonge rode bietblaadjes en de zwarte truffel op het bord.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu