Ingrediënten
Carpaccio van langoustines, eekhoorntjesbrood en truffelvinaigrette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Voor de vinaigrette
Kruiding langoustines
Ingrediënt naam
Bereiding
-
langoustinestaarten 4 st
-
eekhoorntjesbrood (middelgroot) 4.04 st
-
pijnboompitten 20 g
-
vierge notenolie 1.50 el
-
Little gems 1 st
-
olijfolie extra vierge 1 el
-
balsamico azijn 1 tsp
-
zout
Voor de vinaigrette
-
Mosterd 1 el
-
schilfers van zwarte truffel 1 el
-
sherryazijn 0.50 el
-
druivenpitolie 30 cl
-
truffeljus 6 cl
-
eigeel 2 st
Kruiding langoustines
-
-
olijfolie extra vierge