Ingrediënten
Carpaccio van langoustines, eekhoorntjesbrood en truffelvinaigrette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Voor de vinaigrette
Kruiding langoustines
Ingrediënt naam
Bereiding
-
langoustinestaarten 4.0 st
-
eekhoorntjesbrood (middelgroot) 4.04 st
-
pijnboompitten 20.0 g
-
vierge notenolie 1.5 el
-
Little gems 1.0 st
-
olijfolie extra vierge 1.0 el
-
balsamico azijn 1.0 tsp
-
zout
Voor de vinaigrette
-
Mosterd 1.0 el
-
schilfers van zwarte truffel 1.0 el
-
sherryazijn 0.5 el
-
druivenpitolie 30.0 cl
-
truffeljus 6.0 cl
-
eigeel 2.0 st
Kruiding langoustines
-
olijfolie extra vierge