Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    Pel de garnalen.
    Kook de garnalenkoppen en -pantsers vijf minuten in water met tijm, laurier, witte peper korrels en Knorr Aromat voor vis.
    Laat 30minuten trekken.
    Zeefhet kookvocht, laat afkoelen.
    Smelt voor de roux de boter en voeg de bloem toe.
    Monteer met de fumet van garnalenkoppen tot een dikke massa.
    Laat goed doorkoken.
    Haal van het vuur en voeg de eidooiers, kaas en citroensap toe.
    Kruidmet cayennepeper, zout en peper.
    Voeg de garnalen toe, laat niet meer koken.
    Doe over in een schaal.
    Laat een nacht rusten in de koelkast.
    Vorm kroketten.
    Haal ze door eiwit en paneermeel.
    Bakze goudbruin in de friteuse op 180°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu