Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Garnering


Deze palingmousse is de perfecte starter voor een feestelijk diner. Serveer het voorgerecht in een glaasje of als een taartje.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Week de gelatine in koud water.
    • Maak de paling volledig schoon. Laat de afsnijdsels een half uur trekken in de culinaire room met de zure room en de Knorr Aromat voor Vis, en mix daarna fijn.
    • Passeer eventueel door een fijne puntzeef en los er de Knorr Textuur Gelei in op.
    • Koel het geheel af tot ongeveer 35°C.
    • Klop de room tot yoghurtdikte.
    • Roer er de opgeklopte room onder en de in blokjes gesneden paling.
    • Breng verder op smaak met peper en zout.
    • Leg in een vorm de peperkoek (zonder bruine randen) op de bodem en stort er de bavarois over.  
  2. Garnering

    • Garneer met grof geraspte groene appel en Hellmann’s Vinaigrette Citrus
    TIP: Je kunt de paling in dit gerecht vervangen door gerookte forel – een budgetvriendelijk alternatief.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu