Menu
Punten

Sommige chefs zien allergenen als een beperking van hun vrijheid en creativiteit. Maar smaakvol koken zonder gluten kun je ook aanpakken als een culinaire uitdaging. Met deze simpele veranderingen of vervangers kun je smaakvolle gerechten bereiden die voor de gast met een glutenvrij dieet geschikt zijn.

  • Ingrediënt Glutenvrije vervanger
     
    Pasta

    Groenteslierten, rijst, polenta

     

    Lasagnebladen

    Aubergine- of courgettebladeren

     
    Tarwemeel Glutenvrij meel zoals kokosmeel, amandelmeel, rijstemeel en kikkererwtenmeel  
    Pizzabodem Glutenvrije maistortilla  
    Verdikkingsmiddel Kikkererwtenbloem, maiszetmeel of yoghurt  
    Couscous

    Quinoa, polenta, geraspte en gestoomde bloemkool

     
    Broodkruimels

    Polentakruimels of gemalen lijnzaad

     

    Soja saus

    Tamari saus

     
    Sandwich

    Glutenvrije maistortilla

     
    Crackers

    Rijstwafels of bruine rijsttortilla’s uit de oven

     
    Wraps Slabladeren  
    Croutons

    Noten, pijnboompitten

     
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu