Ingrediënten
Knolselderroomsoep met walnoten en blauwe kaas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_5kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 2.0 l
-
knolselder, in blokjes 1.0 kg
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
room 500.0 ml
-
cambozola 150.0 g
-
Walnotenolie 100.0 ml
-
walnoten grof gehakt 60.0 g