Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • water 2.0 l
  • Knorr Asperge Crèmesoep 180.0 g

Garnituur

  • groene asperges 300.0 g
  • Ratte-aardappelen 250.0 g
  • courgette 250.0 g
  • zuurdesembrood 2.0 sn
  • vetstof

Opmaak

  • Parmezaanse kaas 40.0 g

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Snijd de asperges, aardappels en de courgette in gewenste vorm. Blancheer de gesneden ingrediënten afzonderlijk van elkaar. Snijd de zuurdesembrood plakken in dobbelsteentjes en bak ze mooi krokant in wat Phase.
  3. Opmaak

    Verdeel de groenten over de kommen en schep de soep erop. Maak de soep af met de croutons en rasp er wat Parmezaanse kaas over.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu