Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Afwerking

  • cannellinibonen uit blik afgespoeld en uitgelekt (witte bonen) 400.0 g

Een romige maaltijdsoep met alle delen van de bloemkool. Serveer met krokant geroosterd brood om in de soep te doppen.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg deKnorr Professional Groentebouillon Poeder, uien, selder en bloemkool toe.
    • Breng alles aan de kook en laat koken tot de groenten gaar zijn.
    • Mix de rucola met de olijfolie, de Knorr Primerba Tuinkruiden, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de mascarpone fijn in een blender tot een gladde massa.
  2. Afwerking

    • Mix de soep fijn, voeg de rucolacrème toe en werk de soep af met cannellinibonen.  
    TIP: Voeg aan de mascarponecrème nog geraspte look en korrels zeezout toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu