Groenten hun smaak laten behouden dat is een mooie ambitie. De techniek wokken is hier ideaal voor. Wij schotelen je 2 varianten voor. Een oerklassieker versus een mooie gewokte mix.
![Gewokte rode kool Gewokte rode kool](/nl/inspiratie-voor-chefs/trends-on-plate/groenten/suggestie/gewokte-groenten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_1884250876/image.img.jpg/1599647487088.jpg)
Gewokte rode kool
![Ga je voor smaak ? Ga je voor smaak ?](/nl/inspiratie-voor-chefs/trends-on-plate/groenten/suggestie/gewokte-groenten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_188425_1781836812/image.img.jpg/1599647501018.jpg)
Ga je voor smaak ?
![Gewokte groentenmix Gewokte groentenmix](/nl/inspiratie-voor-chefs/trends-on-plate/groenten/suggestie/gewokte-groenten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_188425/image.img.jpg/1599647581535.jpg)
Gewokte groentenmix
Wortels, schorseneren, gele biet… mooie winterse smaken, fantastisch om mee te werken én een lust voor het oog. Wat kan je je klant nog meer bieden?
![Finishing touch? Finishing touch?](/nl/inspiratie-voor-chefs/trends-on-plate/groenten/suggestie/gewokte-groenten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_188425_982727571/image.img.jpg/1599647630204.jpg)