Menu
Punten
Witte asperges in handen

1. Asperges van bij ons

Vandaag willen jouw gasten écht weten waar het eten op hun bord vandaan komt. En dat is een voordeel voor jou. Door asperges te serveren, weten jouw klanten meteen dat ze lokaal, lekker en bovendien vers eten. 

Witte asperges worden gespit uit het veld door boer

2. Hoe verser, hoe meer smaak

Vandaag kunnen we alle groenten het hele jaar door krijgen. En toch loont het om te wachten op het juiste seizoen. Door de natuur haar werk te laten doen, krijg je asperges met meer smaak. Vers en uit volle grond is altijd lekkerder.

Asperges à la flamande op een bord met kruiden

3. Grillen, wokken of zelfs als dessert

Met asperges kan je alles maken: van heerlijke voorgerechten tot een verrassende sorbet. Beperk jezelf niet tot de traditionele gerechten, serveer borden waar je gasten voor blijven terugkomen.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu