Menu
Punten

Een zelfgemaakte fond smaakt het beste, maar vergt tijd en kwalitatieve ingrediënten. Onze wildfond wordt op dezelfde manier bereid als in uw eigen keuken. Peter Goossens, Hof van Cleve *** heeft voor u samen met 7 collega’s recepten ontwikkeld om u extra inspiratie te geven voor de winter.

Chef Wout Bru

Chef Wout Bru

Gebakken kabeljauwhaasje met chlorofyl van peterselie

Bekijk het recept

Chef Maarten Bouckaert

Chef Maarten Bouckaert

Brasvarkenbuik met jonge bloemkool en gremoulata

Bekijk het recept

Chef Alex Verhoeven

Chef Alex Verhoeven

Ree met gebrande sjalot en schorseneer saus op basis van wildfond

Bekijk het recept

Chef Luc Broutard

Chef Luc Broutard

Risotto met truffels en gebakken eendenlever uit de Landes

Bekijk het recept

Chef Michaël Vrijmoed

Chef Michaël Vrijmoed

Gelakte rode poon met venkel

Bekijk het recept

Chef Yves Mattagne

Chef Yves Mattagne

Zeetongfilet à la meunière met graatjus, mousseline van ratte aardappel en krokant kippenvel

Bekijk het recept

Chef Peter Goossens

Chef Peter Goossens

Zenuwstuk met romesco en een tomatensalsa

Bekijk het recept

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu