Een zelfgemaakte fond smaakt het beste, maar vergt tijd en kwalitatieve ingrediënten. Onze wildfond wordt op dezelfde manier bereid als in uw eigen keuken. Peter Goossens, Hof van Cleve *** heeft voor u samen met 7 collega’s recepten ontwikkeld om u extra inspiratie te geven voor de winter.
![Chef Wout Bru Chef Wout Bru](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice/image.img.png/bru.png)
Chef Wout Bru
![Chef Maarten Bouckaert Chef Maarten Bouckaert](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy/image.img.png/bouckaert.png)
Chef Maarten Bouckaert
![Chef Alex Verhoeven Chef Alex Verhoeven](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_1204035501/image.img.png/verhoeven.png)
Chef Alex Verhoeven
![Chef Luc Broutard Chef Luc Broutard](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_849214540/image.img.png/broutard.png)
Chef Luc Broutard
Risotto met truffels en gebakken eendenlever uit de Landes |
![Chef Michaël Vrijmoed Chef Michaël Vrijmoed](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_100043313/image.img.png/vrijmoed.png)
Chef Michaël Vrijmoed
![Chef Yves Mattagne Chef Yves Mattagne](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_1438724792/image.img.png/matagne.png)
Chef Yves Mattagne
Zeetongfilet à la meunière met graatjus, mousseline van ratte aardappel en krokant kippenvel
![Chef Peter Goossens Chef Peter Goossens](/nl/inspiratie-voor-chefs/jus/wild/peter-recepten/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_527610723/image.img.png/goossens.png)