Knorr Professional Schaaldierenfond:
Een geconcentreerd vertrekpunt voor vis
Om de elegantie van een gerecht met vis of schaaldieren te benadrukken, kies je als bistronomy chef voor een pure bereiding. Dankzij het zorgvuldige bereidingsproces van onze schaaldierenfond worden de natuurlijke smaken bewaard. Bekijk zeker eens ons recept voor een verfijnde bouillabaisse- en schaaldierenjus.
Bouillabaissejus
Tover de diepe smaak van de zee op je bord met een karaktervolle bouillabaissejus. Voor extra aroma’s kan je pantsers en koppen van om het even welke vissoort toevoegen. Resultaat: een duurzame smaakbom met een zuiderse toets!
Schaaldierenglace
Een bereiding met vis, schaal- of schelpdieren is pas compleet in combinatie met een schaaldierenjus. Serveer een mooi glanzende saus die je net voor het inzetten eventueel nog verrijkt met het vlees van een krab of kreeft. Wedden dat je gasten vingers te kort komen om af te likken?