Knorr Professional Kalfsfond:
Een heldere start voor lichte sauzen
Deze kalfsfond heeft een heerlijk intense smaak en wordt als fijne basis gebruikt voor soepen, groentebereidingen en stoofgerechten. Regelrechte klassiekers die op elke bistronomy menukaart thuishoren. Wij deden de test in een kalfsjus met geroosterde ui en in een saus voor bij een kalfsstoofschotel.
Kalfssjus met geroosterde ui
Niets Belgischer dan een lekker stuk gegrild kalfsvlees met een bijhorende jus. Verwerk geroosterde ui voor een heerlijke krokante textuur en extra smaak.
Een saus voor een kalfsstoofschotel
Geen klassieke kalfsschotel zonder een bijpassende saus. Aangezien je hierbij perfect voor een groentegarnituur en een bijgerecht met aardappeltjes, rijst of pasta kunt gaan, mag de saus wel wat kracht hebben. Terwijl je het vlees de tijd geeft om te stoven, kan je de saus desgewenst afwerken met ui, knoflook en tijm.