Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maak het vispannetje:


Dit vispannetje is een variant op de cacciucco alla livornese: witte vis en zalm in een tomatensaus met een kaaskorst gegratineerd in de oven.

...

Bereiding

  1. Maak het vispannetje:

    • Stoom de zalm en witte vis 10 minuten op 70°C en koel dan snel terug.
    • Verhit wat vetstof en stoof er de in 4 gesneden champignons in aan.
    • Blus met de cognac en flambeer.
    • Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven om de scherpe smaak te verwijderen.
    • Voeg het water en de Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren toe en breng opnieuw aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux-korrels toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken om te vinden.
    • Haal van het vuur.
    • Voeg de gestoomde zalm en witte vis toe die al in kleine stukken werden getrokken.
    • Voeg de grijze garnalen toe en schep voorzichtig om om de structuur van de vis niet te breken.
    • Koel alles snel terug.
    • Verdeel de afgekoelde massa in schelpen of vuurvaste schoteltjes.
    • Bestrooi met de kaas.
    • Verwarm de visschelpen in de oven en gratineer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu