Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • knolselder, brunoise 1.0 st
  • volle Griekse yoghurt 100.0 g
  • kappertjes 75.0 g
  • augurken 75.0 g
  • brunoise van Granny Smith 375.0 g
  • pijpajuin 5.0 st
  • fijne Franse frisée
  • popcorn shoots
  • hazelnootolie, naar smaak 20.0 ml
  • azijn 20.0 ml
  • peper en zout
  • walnoten 40.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng water met een snuifje zout aan de kook en blancheer de brunoise van knolselder kort tot al denté. Spoel af onder koud stromend water en laat voldoende uitlekken.
    • Meng de Hellmann’s Mayonaise met de Mierikswortel en yoghurt.
    • Vervolgens meng de kappertjes, augurk, Granny Smith en pijpajuin eronder tot een mooi geheel. Kruid eventueel af met peper en zout en dresseer in een ring.
    • Meng voor de afwerking van de tartaar de Franse frisée en popcorn shoot door elkaar en besprenkel met de notenolie en witte wijnazijn. Meng de salade goed onder elkaar, breng op smaak met peper en zout en voeg als laatste de walnoten en appel toe. Serveer het slaatje op de tartaar van knolselderij
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu