Menu
Punten

Ingrediënten

+

Basisbeslag

  • water 400.0 ml
  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g

Lorraine

  • voorgebakken spekreepjes
  • gestoofde prei
  • emmentaler geraspt

Witloof cheddar

  • voorgebakken witloofreepjes
  • cheddar blokjes
  • ham, in brunoise

Italian

Nordic

  • gerookte zalm, in julienne
  • spinazie gehakt diepvries ontdooid

Spaans

  • Chorizo, in blokjes
  • geitekaasblokjes

...

Bereiding

  1. Basisbeslag

    Alles goed mengen
  2. Lorraine

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  3. Witloof cheddar

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  4. Italian

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  5. Nordic

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
  6. Spaans

    Verdeel de garnituur over de bladerdeegjes. Verdeel het basisbeslag over de bladerdeegjes. Bak de bladerdeegjes af gedurende 8 min. op 180°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu