Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje


Ardeense ham is afkomstig uit de provincie Luxemburg. En het is een van de parels uit de Belgische gastronomie. Het roken gebeurt op hout en die specifieke smaak maakt er een heel populair product van.

...

Bereiding

  1. Stoofpotje

    Verhit de Phase in een stoofpan en bak de kippendrumsticks aan. Haal de kippendrumsticks uit de stoofpan.

    Breng het water aan de kook en los er de Kippenbouillon Pasta in op.

    Bak de fijngesneden ui, de Primerba Tijm, de Knoflookpuree en de fijngesneden Ardeense ham in de stoofpan. Leng aan met de kippenbouillon en het bruine bier. Voeg er de mosterd en de kandijsiroop aan toe en breng aan de kook.

    Voeg de kip erbij, afdekken en garen gedurende 35 minuten.

    Haal het gare vlees uit de stoofpan en bind de saus met de Blanke Roux.

    Voeg de ontdooide zilveruitjes toe aan de saus.

    Verwarm het vlees terug in de saus en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu