Ingrediënten
Stoofpot van kip, champignons, spinazie en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kip
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
Groenten
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux blanc 20 kg - 8711100637066.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
Rijst
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/rijst/8712100997365_Knorr____Lange_Korrel_Rijst_5_Kg_Hero_Image2.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/soepen---soepverrijkers/8720182072481_Knorr_Professional_Bouillon_Poeder__Kip_10_kg_Hero_Image2.png)
Ingrediënt naam
Kip
-
vetstof 300.0 g
-
kippenboutenvlees 1.2 kg
-
water 1.0 l
Groenten
-
parijse champignons 500.0 g
-
sjalot, gepeld 10.0 g
-
room 300.0 ml
-
bladspinazie, diepgevroren 80.0 g
-
gruyère
Rijst
-
water 1.0 l