Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een schaaldierensaus, geïnspireerd op de ‘Sambre et Meuse’-saus, met prei, tomaten en kruiden.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit wat vetstof en stoof de prei gaar.
    • Voeg de room, de boter, de Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren en de Knorr Professional Napoletana Tomatensaus toe en breng aan de kook.
    • Laat enkele minuten zachtjes koken en voeg daarna al roerend de Knorr Maizena Express Blanke Sausbinder toe en laat 5 minuten zachtjes koken om te binden.
    • Werk af met de roze garnaal en de fijngesneden bieslook.
    • Breng eventueel op smaak met wat cayennepeper.
    TIP: Varieer met de ingrediënten. Vervang bijvoorbeeld de prei door blokjes knolselder of wortelen. En experimenteer met scampi’s in plaats van roze garnalen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu