Ingrediënten
Saus van zwarte bonen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voorbereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Voorbereiding
-
water 4.0 dl
Bereiding
-
suiker 75.0 g
-
goede Italiaanse wijn 50.0 ml
-
sojasaus 80.0 ml
-
sake 30.0 ml
-
water
-
sesamolie 10.0 ml
-
pasta van zwarte bonen 30.0 g
-
sjalot, gepeld 33.0 g
-
gefermenteerde tofu 10.0 g
-
zoethout 10.0 g
-
kaneel 3.0 g
-
steranijs 5.0 g
-
oestersaus 5.0 g
-
sinaasappel 1.43 st
-
aardappelzetmeel 5.0 g